Şabanözü’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. Yıl Dönümü Kutlandı
ankırı’nın Şabanözü ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü, düzenlenen tören ve çeşitli programlarla kutlandı.
Çankırı Şabanözü’nde gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı programına Şabanözü Kaymakamı Oğuzhan Yazar, Belediye Başkan Vekili Hasan Bayram ve ilçe protokolü katıldı.
Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunuldu
Kutlama programı kapsamında ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törende, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatan uğruna mücadele eden tüm kahramanlar saygı ve minnetle anıldı.
Programın devamında Şabanözü Kaymakamlığı makamında bayram tebrikleri kabul edildi. İlçe protokolü ve davetliler, Kaymakam Oğuzhan Yazar tarafından kabul edildi.
Şehitler Rahmet ve Minnetle Anıldı
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yapılan açıklamada, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşları ve vatan uğruna şehit olan tüm kahramanlar rahmet, minnet ve şükranla anıldı.
Şabanözü’nde gerçekleştirilen törenlerle, 30 Ağustos Zaferi’nin 104. yıl dönümünün gurur ve coşkusu bir kez daha yaşandı.
#Çankırı Şabanözü Haberleri