MHP Çankırı Teşkilatı Eldivan’da Piknikte Bir Araya Geldi
MHP Çankırı İl Başkanı Av. Mehmet Fatih Kaya, Eldivan İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen teşkilat pikniğinde partililerle bir araya geldi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankırı İl Başkanı Av. Mehmet Fatih Kaya, MHP Eldivan İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen teşkilat pikniğine katıldı. Programda teşkilat mensupları birlik ve beraberlik içerisinde keyifli bir gün geçirdi.
MHP Çankırı İl Başkanı Av. Mehmet Fatih Kaya, Eldivan İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen teşkilat pikniğinde partililerle bir araya geldi.
Eldivan’da gerçekleştirilen programda MHP teşkilat mensupları, birlik ve beraberlik içerisinde vakit geçirirken, teşkilat çalışmaları dışında sosyal bir etkinlikte buluşmanın mutluluğunu yaşadı.
Programın düzenlenmesine katkı sağlayan isimlere teşekkür eden MHP Çankırı İl Başkanlığı, organizasyonda emeği geçen Eldivan İlçe Başkanı Mehmet Gümüş, Eldivan KAÇEP Başkanı Senanur Çakıcı, İl Genel Meclis Üyesi Ali Delil, Alparslan Aşlar ve tüm ülküdaşlara teşekkür etti.
MHP Çankırı İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, teşkilat içerisindeki birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekilerek, bu tür organizasyonların teşkilat mensuplarının kaynaşmasına katkı sağladığı belirtildi.
MHP Çankırı ve Eldivan Teşkilatı Bir Arada
Eldivan’da gerçekleştirilen piknik programı, MHP Çankırı teşkilatının farklı kademelerinde görev yapan isimleri bir araya getirirken, teşkilat mensupları arasında dayanışma ve kaynaşma ortamı oluşturdu.
#Çankırı SİYASET Haberleri