Çankırı Haber
Çankırı Hava Durumu
Nöbetçi Eczane
- EKİN
🕌 İkindi 16:38
00:58:13
EĞLENCE 🎮
Çankırı
Canlı
Çankırı Kamera
Okey Oyna

Judo Turnuvası Çankırı'da Başladı

Judo Turnuvası Çankırı'da Başladı Çankırı haber
23.08.2026 14:14 Okunma: 175
Facebook'ta paylaş Twitter/X'te paylaş
Çankırı Gündemi

Judo Turnuvası Çankırı'da Başladı

Çankırı’da Judo Heyecanı: Uluslararası Ahmet İnceçubuk Judo Turnuvası Başladı

Çankırı’da spor heyecanı doruğa çıktı. Uluslararası Ahmet İnceçubuk Judo Turnuvası, Orhan Saka Spor Salonu’nda düzenlenen açılış seremonisiyle başladı.

Türkiye’nin farklı illerinden ve yurt dışından Çankırı’ya gelen genç judocular, turnuvada tatamiye çıkarak dereceye girebilmek için mücadele ediyor. Uluslararası organizasyon, kentte spor camiasını bir araya getirirken Çankırı’ya da önemli bir hareketlilik kazandırdı.

Vali Hüseyin Çakırtaş Sporcularla Bir Araya Geldi

Uluslararası Ahmet İnceçubuk Judo Turnuvası’nın açılış seremonisine Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş da katıldı. Vali Çakırtaş, yurt içinden ve yurt dışından turnuvaya katılan tüm sporculara başarı dileklerini iletti.

Orhan Saka Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törende, Çankırı’nın geleneksel kültürünün önemli unsurlarından olan yaranlar tarafından da gösteri sunuldu.

Çankırı’da Uluslararası Spor Buluşması

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen organizasyon, farklı şehir ve ülkelerden sporcuları Çankırı’da buluşturuyor.

Turnuvanın hazırlık ve organizasyon sürecinde Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak ve kurum çalışanlarının ev sahipliği dikkat çekti. Sporcuların, antrenörlerin ve judo camiasının Çankırı’da en iyi şekilde ağırlanması için kapsamlı çalışmalar yürütüldü.

Uluslararası Ahmet İnceçubuk Judo Turnuvası, genç sporcuların hem mücadele ederek deneyim kazanmasına hem de farklı şehir ve ülkelerden gelen sporcularla sportif dostluklar kurmasına imkan sağlıyor.

Çankırı’da Tatami Heyecanı Sürüyor

Orhan Saka Spor Salonu’nda devam eden karşılaşmalarda genç judocular, farklı kategorilerde mücadelelerini sürdürüyor. Çankırı’da sporun gelişimine katkı sağlayan organizasyonun, kentin ulusal ve uluslararası spor etkinliklerindeki görünürlüğünü de artırması bekleniyor.

 

Haber Okunma: 175 / Haber 18 - Editör: Tuğçe Demir Kaynak: Çankırı Haber Editörleri
#Çankırı Spor Haberleri
Daha Fazlası

Judo Turnuvası Çankırı'da Başladı

Atatürk’ün Çankırı’ya Gelişinin 101. Yıl Dönümü

Başkan Bezci’den Önemli Açıklamalar

Çankırı'da 22-26 Ağustos tarihleri arasında sıcak hava etkisini ..

Çankırı Karatekin Üniversitesi Doluluk Oranı

Çankırı Bayramören Kaymakamı Gülhan’dan Köy Ziyaretleri

Çankırı Çavuşlar Gross 21-23 Ağustos Hafta Sonu Fiyatları

Borsa İstanbul İle ÇAKÜ Arasında Önemli İş Birliği Adımı..

Vali ÇAKIRTAŞ’tan Atatürk’ün Çankırı’ya Gelişinin 101. Yıl Dönüm..