AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, Babalar Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerde şehit ailesi ve huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
Program kapsamında ilk olarak aziz şehidimiz Cumhur Şimşek’in muhterem babası Saffet Şimşek’i ziyaret eden Erdoğan, şehit ailelerinin milletin en kıymetli emanetleri olduğunu vurguladı. Şehitlerin fedakârlıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını belirten Erdoğan, Saffet Şimşek’in Babalar Günü’nü kutlayarak sağlıklı ve huzurlu bir ömür temennisinde bulundu.
Ziyaret programına İsmail Özdemir Huzurevi’nde devam eden Erdoğan, huzurevi sâkinleri ile sohbet ederek Babalar Günü’nü kutladı. Büyüklerin tecrübelerinin ve dualarının toplum için önemli bir değer taşıdığını ifade eden Erdoğan, yaşlıların her zaman baş tacı olduğunu söyledi.
Babalar Günü’nün aile kurumunun önemini bir kez daha hatırlattığını belirten Erdoğan, güçlü aile yapısının güçlü toplumların temelini oluşturduğunu kaydetti.
Erdoğan, “Milletimizin birlik ve beraberliğinin teminatı olan aile yapımızın korunması ve güçlendirilmesi büyük önem taşımaktadır. Bu vesileyle başta şehit ve gazi babalarımız olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve bereket dolu bir ömür diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Erdoğan ayrıca AK Parti teşkilatlarının her zaman olduğu gibi vatandaşlarla iç içe olmaya, toplumun her kesimiyle bir arada bulunmaya ve ortak değerler etrafında buluşmaya devam edeceğini söyledi.