|
Çankırı Korgun ilçesinde düzenlenen “Maarifin Kalbinde Çocuk Etkinlikleri” kapsamında gerçekleştirilen uçurtma şenliği, renkli görüntülere sahne oldu. Korgun Anaokulu tarafından organize edilen etkinlikte minik öğrenciler, aileleri ve öğretmenleriyle birlikte gökyüzünü rengârenk uçurtmalarla süsledi.
Etkinliğe Korgun Kaymakamı Ferhat Gür başta olmak üzere Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Akkuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Ergül Karadana ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Yurtlu katıldı. İlçe sahasında düzenlenen şenlikte çocukların heyecanı ve mutluluğu dikkat çekti.
Kaymakam Ferhat Gür, etkinlik boyunca öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti ve uçurtma uçurma coşkusuna ortak oldu. Çocukların sosyal, kültürel ve fiziksel gelişiminde bu tür organizasyonların büyük önem taşıdığını vurgulayan Gür, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlere ve okul yönetimine teşekkür etti.
Korgun’da birlik ve beraberlik içinde gerçekleşen etkinlik, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.