Çankırı Haber 18 - Çankırı Haberleri
Çankırı Hava Durumu
Nöbetçi Eczane
- BUĞRA
🕌 İmsak 04:58
04:34:45
EĞLENCE 🎮
Çankırı
Canlı
Çankırı Kamera
Okey Oyna
Çankırı
İlçeler
Hakkında

Çankırı’da öğretmenler uzmanlarla buluşacak

Çankırı’da öğretmenler uzmanlarla buluşacak - Çankırı haber
Facebook'ta paylaş Twitter/X'te paylaş
Eğitim 18.09.2026 23:44 Haber Okunma: 111
Çankırı’da öğretmenler uzmanlarla buluşacak

Çankırı'da Öğretmenle Başlayan Hikâye Buluşmaları Başlıyor

Çankırı’da öğretmenlerin mesleki gelişimine katkı sunmak amacıyla düzenlenen “Öğretmenle Başlayan Hikâye” Öğretmen Buluşmaları, 22 Eylül’de başlıyor. BİLGE Projesi kapsamında gerçekleştirilecek programlarda öğretmenler ve okul yöneticileri, farklı alanlardan uzmanlarla bir araya gelecek.

Çankırı Valiliği himayelerinde, Çankırı İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Bilimle Gelişen Eğitim (BİLGE) Projesi kapsamında düzenlenen “Öğretmenle Başlayan Hikâye” Öğretmen Buluşmaları için hazırlıklar tamamlandı.

Çankırı’da öğretmenler uzmanlarla buluşacak

Anaokulundan liseye kadar farklı eğitim kademelerinde görev yapan öğretmenler ile okul yöneticilerini bir araya getirecek programla, eğitimcilerin mesleki gelişimlerinin desteklenmesi, bilgi ve deneyim paylaşımının artırılması ve eğitim alanındaki iyi uygulamaların yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Program kapsamında öğretmenler, eğitim, psikoloji ve eğitim liderliği gibi farklı alanlarda uzman isimlerle buluşarak deneyim ve görüş alışverişinde bulunacak.

Öğretmen buluşmalarının programı belli oldu

Çankırı’da gerçekleştirilecek “Öğretmenle Başlayan Hikâye” Öğretmen Buluşmaları kapsamında program takvimi şöyle:

22 Eylül: Lise öğretmenleri, eğitimci ve yazar Öztuna Norman ile buluşacak.
23 Eylül: Ortaokul öğretmenleri, psikolog ve yazar Oya Doğan ile bir araya gelecek.
24 Eylül: Anaokulu ve ilkokul öğretmenleri, Dr. Tuğba Çelebi ile buluşacak.
29 Eylül: Okul yöneticileri, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ile eğitim liderliği ve güçlü okul kültürü üzerine değerlendirmelerde bulunacak.

Buluşmalar iki farklı mekânda yapılacak

Programlar, Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi Salonu ile Taş Mescid’de gerçekleştirilecek.

“Öğretmenle Başlayan Hikâye” Öğretmen Buluşmaları ile eğitimcilerin bilgi, deneyim ve iyi uygulamalarını paylaşmaları, farklı bakış açıları kazanmaları ve elde ettikleri kazanımları eğitim ortamlarına yansıtmaları amaçlanıyor.

Çankırı’da eğitimde sürekli öğrenme hedefleniyor

BİLGE Projesi kapsamında gerçekleştirilecek buluşmalarda öğretmenlerin mesleki gelişimi ve sürekli öğrenme anlayışı merkeze alınacak. Programlar aracılığıyla eğitimciler arasındaki bilgi ve deneyim paylaşımının güçlendirilmesi, başarılı uygulamaların farklı eğitim ortamlarına taşınması ve Çankırı’daki eğitim faaliyetlerinin niteliğine katkı sağlanması hedefleniyor.

Çankırı İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, tüm öğretmenler ve okul yöneticileri “Öğretmenle Başlayan Hikâye” Öğretmen Buluşmaları’na davet edildi.

 

Haber Okuma: 111 - Editör: Tuğçe Demir - Yönetici: Abdulhalik Demir
Çankırı Haber 18 Eğitim
Yorumlar:
İlginizi Çekebilek Yerel Çankırı Haberleri

Çankırı’da öğretmenler uzmanlarla buluşacak

KOSGEB İl Müdürü İşletmeleri Sahada Ziyaret Ediyor

Yeni Üretim Sezonu Öncesi Çiftçilerimizin Sesine Kulak Verilmeli..

Çankırı Çavuşlar Gross 18-21 Eylül Özel Fiyatlar

Çankırı’da Öğrenciler Proje İle Çankırı’yı Tanıyor..

Çankırı’da, Uçurtmalar Vurulmasın, Gökyüzü Çocuklara Kalsın Eğim..

Çankırı'da Yeni Dönem: Kurs Kayıtları Devam Ediyor

Gaziler Günü’nde Çankırı Valisi’nden anlamlı mesaj

Okul Ziyaretleri Kapsamında Çankırı Çerkeş okul ziyareti gerçekl..