|
|
Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alarak büyük başarı gösteren Çankırılı öğrenciler Celalettin Emir Şahin ve Tuna Aslanel’i, öğretmenleri ve aileleriyle birlikte makamında kabul etti.
Çankırı’da LGS sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza atan öğrenciler Celalettin Emir Şahin ve Tuna Aslanel, öğretmenleri ve aileleriyle birlikte Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş’ı ziyaret etti.
Valilik makamında gerçekleşen kabulde, başarılı öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Çakırtaş, öğrencilerin elde ettiği başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden Vali Çakırtaş, Celalettin Emir Şahin ve Tuna Aslanel’i tebrik ederek eğitim hayatlarında başarılarının devamını diledi.
Vali Çakırtaş ayrıca, öğrencilerin başarısında emeği bulunan öğretmenleri ve ailelerini de tebrik etti. Çakırtaş, öğrencilerin yetişmesinde gösterdikleri destek ve özveri dolayısıyla öğretmen ve velilere teşekkür etti.
Çankırı LGS Başarısıyla Gururlandı
LGS’de tam puan alarak Çankırı’nın gururu olan öğrencilerin başarısı, kentte büyük sevinç yarattı. Öğrencilerin başarısında emeği bulunan öğretmenleri ve aileleri de tebrik edildi.