Çankırı’da Kızılay Haftası Etkinlikleri
Türk Kızılay Çankırı Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikler
Çankırı’da Kızılay Haftası, çeşitli etkinliklerle kutlandı. Türk Kızılay Çankırı Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında, dayanışma ve yardımlaşmanın önemine dikkat çekmek amacıyla anlamlı bir yürüyüş gerçekleştirildi.
Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş da Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Ahmet Mecbur Efendi Bilim ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa katıldı. Etkinlik alanında kurulan tanıtım stantlarını tek tek ziyaret eden Vali Çakırtaş, Kızılay tarafından yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Kızılay Haftası’nda İyilik İçin Yürüdüler
Çankırı Türk Kızılay Şubesi İl Başkanı Ahmet Ulusoy ve Yönetim Kurulu öncülüğünde düzenlenen yürüyüş, Kucaklama Taşı mevkiinden başlayarak Ahmet Mecbur Efendi Bilim ve Sanat Merkezi’nde sona erdi.
Dr. Refik Saydam İlkokulu öğrencileri ve Kızılay gönüllülerinin katıldığı yürüyüşte dayanışma, yardımlaşma, paylaşma ve iyiliği çoğaltmanın önemi vurgulandı.
Geleceğin teminatı olan çocuklarla birlikte gerçekleştirilen yürüyüşte, Kızılay ruhunun ve iyilik anlayışının daha geniş kitlelere ulaştırılması hedeflendi.
Çankırı Türk Kızılay Şubesi, etkinliğe katkı sağlayan İl Şube Başkanı Ahmet Ulusoy'a, Yönetim Kurulu üyelerine, Dr. Refik Saydam İlkokulu ve Ahmet Mecbur Efendi Bilim ve Sanat Merkezi yöneticilerine, öğrencilere ve gönüllülere teşekkür etti.
Kızılay Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler, iyilik ve dayanışma mesajlarıyla sona erdi.
Çankırı Haber 18 Kızılay