Çankırı’da Cumhuriyet’in 103. Yılı Fener Alayı Coşkuyla Gerçekleştirildi
Çankırı’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Geleneksel Fener Alayı Yürüyüşü
Çankırı’da Cumhuriyet’in 103. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen Geleneksel Fener Alayı Yürüyüşü, yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Türk bayrakları ve fenerler eşliğinde yürüyen vatandaşlar, Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşadı.
Çankırı’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Geleneksel Fener Alayı Yürüyüşü, şehir merkezinde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Cumhuriyetimizin 103. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen yürüyüşe Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş, eşi Seda Çakırtaş, il protokolü, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Fuar yolundan başlayan Fener Alayı Yürüyüşü'nde vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve fenerlerle Cumhuriyet coşkusunu sokaklara taşıdı. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen yürüyüşte, Cumhuriyet Bayramı'nın gururu ve heyecanı hep birlikte yaşandı.
Çankırı şehir merkezinde gerçekleştirilen yürüyüş, Atatürk Anıtı'nda sona erdi. Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla tamamlandı.
Çankırı'da Cumhuriyet'in 103. yılı dolayısıyla düzenlenen Fener Alayı, vatandaşların yoğun katılımıyla bayram kutlamalarına renk kattı.
Çankırı Haber 18 Fener Alayı Yürüyüşi