|
|
Çankırı Çerkeş Afşar Köyü Kalkındırma Güzelleştirme Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından Yaz şenliği ve Afşar Köyü Yeni Yerleşim Alanı Açılış Programı düzenlendi.
Afşar Köyünde gerçekleştirilen etkinliklere Çankırı Vali Mustafa Fırat Taşolar, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili Fırat Din, İlçe Jandarma Komutan Vekili Anıl Çolak, İl Genel Meclisi Üyeleri Murat Ercan ve Şevki Sunaca, AK Parti Çerkeş İlçe Başkanı M.Furkan Altuntaş ve Yönetim Kurulu, Dernek Başkanı Ahmet Çiltaş, Köy Muhtarı Recep Başaran ve vatandaşlar katıldı.
Program kapsamında Kur'an-ı Kerim tilaveti, tasavvuf ve semazen gösterileri, ilahi ve ezgiler, yeni yerleşim yeri açılışı, dağ bisikleti yarışları, Kızılay ve Yeşilay programları, yamaç paraşütü uçuşları yapılarak çeşitli yarışmalar düzenlendi.
Sayın Kaymakamımız etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen Afşar Köyü Kalkındırma Güzelleştirme Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Ahmet Çiltaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Afşar Köyü Muhtarı Recep Başaran'a teşekkür ederek Afşar Köyü sakinlerine yeni yerleşim alanlarının hayırlı olması temennilerinde bulundu.