|
|
Çankırı Karatekin Üniversitesi Röktür Prof. Dr. Mevlüt Karataş ÇAKÜ Bahar dönemi eğitim öğretim döneminin başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Rektör Karataş şunları ifade etti: “Üniversitemizin kıymetli akademik ve idari personeli, sevgili öğrencilerimiz; 2025–2026 Akademik Yılı Bahar Yarıyılına hep birlikte ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Yeni dönemin; ilmi birikimimizi derinleştiren, hedeflerimizi büyüten ve bizleri daha güçlü yarınlara taşıyan verimli çalışmalara vesile olmasını temenni ediyorum.
Çankırı Karatekin Üniversitesi olarak; bilimsel üretimi önceleyen, nitelikli eğitimi esas alan ve toplumsal katkıyı sorumluluk bilen anlayışımızla yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. Akademik ve idari kadromuzun özverili gayretleri ile öğrencilerimizin azmi, dinamizmi ve üretkenliği sayesinde üniversitemiz her geçen gün daha güçlü bir konuma ulaşmaktadır.
Bahar yarıyılının; araştırma faaliyetlerimizde yeni başarıların, eğitim-öğretim süreçlerimizde kalıcı kazanımların ve öğrencilerimizin bireysel gelişim yolculuklarında önemli ilerlemelerin kapısını aralayacağına yürekten inanıyorum.
Bu vesileyle tüm öğrencilerimize başarılarla dolu bir eğitim dönemi; akademik ve idari personelimize sağlık, huzur ve kolaylıklar diliyor, 2025–2026 Akademik Yılı Bahar Yarıyılının üniversitemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi