haber18.com - Çankırı haber
haber18.com - Çankırı haberleri
çankırı haber - son dakika

Öğrenci Yurdu - oto çekici, Evden eve Nakliyat, Oto Kurtarma, Öğrenci Yurtları

Koray Erdoğan: Kilitli Parke ve Bordür Üretim Tesisimiz Hayırlı Olsun

Çankırı'da Yeni tesisin 2025 yılında üretime başlaması planlanıyor

Çankırı haber Siyaset - Çankırı haberleri
Haber 20.04.2025 12:47

2025’te Üretime Başlayacak Tesisin Detayları

 

Kurşunlu ilçesinde, İl Özel İdaresi’ne ait 23 bin metrekarelik arazide yapımı süren tesis, 1500 metrekare kapalı üretim alanı ve 10 bin metrekare açık stok sahasıyla dikkat çekiyor. Günlük 1500 metrekare kilitli parke taşı üretim kapasitesine sahip olan tesis, her basışta 36 adet taş üretimi yapabilecek teknolojiyle donatılmış durumda. Ayrıca, tesiste kuru harç ihtiyacını karşılayacak ve ıslak beton üretiminde kullanılabilecek 60+30 metreküp kapasiteli beton santrali de yer alacak.

 

350 Bin Metrekarelik Üretim Hedefi

Tesis, Çankırı’nın köy altyapısında kullanılmak üzere yılda 350 bin metrekare kilitli parke taşı ve bordür üretmeyi hedefliyor. Bu üretim kapasitesi, köy yollarının ve diğer altyapı projelerinin hızlı ve kaliteli bir şekilde tamamlanmasını sağlayacak.

 

AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Ulusoy, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, İl Gençlik Kolları Başkanı Sadık Çendek, Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç, ilçe başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi tarafından Kurşunlu ilçesinde yapımı süren Kilit Parke ve Bordür Üretim Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

 

AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, yaptığı açıklamada, tesisin bölgenin altyapı ihtiyaçlarını karşılayarak önemli bir ekonomik katkı sağlayacağını belirtti. İnceleme sırasında, projenin ilerleyişi hakkında bilgi alan heyet, tesisin Çankırı’ya sağlayacağı faydaları vurguladı. AK Parti İl Başkanı Erdoğan, “ilimize gelen her yatırımda desteklerini esirgemeyen Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bu önemli yatırımı ilimize birlikte kazandırdığımız Grup Başkanvekilimiz Kıymetli ağabeyim Sayın Muhammet Emin Akbaşoğlu’na şükranlarımı sunuyorum.

Çankırı Valimiz Fırat Taşolar’a ,İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Yüksel Çelik ve İl Genel Meclis Başkanımız Ahmet Ulusoy’a ve Sahada gece gündüz çalışan İl Özel İdaresi personelimize,İl Genel Meclis üyelerimize ve ilçe başkanlarımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Dedi.

 

 

 

 

 

 

Çankırı Siyaset Haberleri

Kaynak: Çankırı Haber (haber18.com)
Edirtör: TR-Yaren Abi (Çankırı muhabiri)
Edirtör: Haluk Abi (Muhabir)
Haber okunma 1602
Öğrenci yurdu - oto çekici, Çekici oto Kurtarma, Evden Eve Nakliyat, Ankara Evden Eve Nakliyat, Çekici, Marmara, Ankara, Çekici, Öğreci yurtları

Öğrenci yurdu - oto çekici, Çekici oto Kurtarma, Evden Eve Nakliyat, Ankara Evden Eve Nakliyat, Çekici, Marmara Çekici, Çekici Ankara, İstanbul Çekici, Öğreci yurtları


zoho crm, Enterprise, newrelic, starting business- Endpoint Security - CRM software for small businesses - partner relationship management software
Twitter Youtube RSS
Çankırı nöbetci eczane - Çankırı Nöbetci eczaneler
YAZARLAR
Keyword Stats 2025: oto Kurtarma, istoç çekici, çekici, marmara çekici,ankara çekici,istanbul çekici,CEKİCİ,ÇEKİCİ
,BİLGİ EĞLENCE
Otoparktan Çıkar - Çekici

Çekici - Oto Kurtarma -Oto Çekici - Yol yardım

Ders Eğitim ve İngilizce Kursları Bilgi Makalesi

Evden Eve Nakliyat - Eşya taşıma

Öğrenci Yurdu -Öğrenci Yurtları

Çankırı haberleri

En Son Haberler

YUKARI